Kraamzorg Another Miracle is in 2009 gestart in de regio en kraamverzorgende Anja Roobol werkt nog steeds met enorme passie voor haar vak. Met persoonlijke aandacht voor jou, je baby en je gezin, en mijn enorme rugzak met ervaring en kennis zorg ik voor een kraamtijd om nooit meer te vergeten. Op een manier die bij jullie past.

Kraamzorg Another Miracle levert sinds 2009 betrouwbare kraamzorg op maat in de Regio Rijnmond. Je kunt bij mij rekenen op de beste zorg en begeleiding afgestemd op jouw gezin. Ik luister naar jullie wensen en behoeftes omdat ieder gezin nou eenmaal anders is. Dit maakt dat jullie bij mij terug kunnen kijken op een fijne kraamweek.

Aangezien de baby’s niet te plannen zijn werk ik samen met lieve gemotiveerde collega ZZP-ers uit de regio, zodat wanneer er meer baby’s geboren worden op hetzelfde moment of mocht ik ziek worden ik jullie altijd via mijn collega’s zorg kan bieden.

De beste zorg, zonder extra kosten

Kraamzorg Another Miracle is aangesloten bij de Coöperatie Kraamzorggroep. Dit is een landelijke groep met ZZP'ers en kleine kraamzorgorganisaties. Bij onverwachte drukte of ziekte ondersteunen wij elkaar zodat wij altijd de uren zorg kunnen geven waar het gezin recht op heeft. De coöperatie stelt hoge eisen aan hun leden. Zo zijn wij lid van BO kraamzorg (brancheorganisatie) en in het bezit van HKZ keurmerk. Daarnaast ben ik aangesloten bij het KCKZ (kenniscentrum kraamzorg), zo zorg ik dat ik altijd up to date blijf en ik mijzelf blijf bijscholen. Doordat ik aangesloten ben bij de Coöperatie kraamzorggroep hebben ik ook alle contracten met alle zorgverzekeraars, zo kun je altijd zorg van mij ontvangen zonder extra kosten.
cirlce-am-purple
let my hands work miracles for you

Wie is kraamverzorgende Anja Roobol

anja-roobol

Anja Roobol

Mijn naam is Anja. Ik ben gediplomeerd kraamverzorgende sinds 2002, eigenaar van het mooie bedrijf Kraamzorg Another Miracle sinds 2009 en daarnaast moeder van een prachtige dochter en zoon. Alles rondom de zwangerschap, bevallingen en baby’s inspireert mij en wat heb ik een voorrecht dat ik als kraamverzorgende een gezin mag ondersteunen in een hele belangrijke tijd van hun leven. Anderen omschrijven mijn karakter als inlevend, flexibel en spontaan. Ik kan uren kletsen over mijn vak en tips en adviezen geven, maar rust in het gezin en vertrouwen vind ik ook heel belangrijk.