Kraamzorg Another Miracle is een kleinschalig kraambureau met ervaren en gemotiveerde kraamverzorgenden. Sinds 2009  leveren wij betrouwbare kraamzorg op maat in de Regio Rijnmond. Je kunt bij ons rekenen op de beste zorg en begeleiding afgestemd op jouw gezin. Wij luisteren naar jullie wensen en behoeftes omdat ieder gezin nou eenmaal anders is. Dit maakt dat jullie bij ons terug kunnen kijken op een fijne kraamweek.

Bij Kraamzorg Another Miracle werken we niet op rooster, we gaan voor één Another Miracle kraamverzorgende in de kraamweek. Met persoonlijke aandacht voor jou, je baby en je gezin, en onze ervaring en kennis zorgen we voor een kraamtijd om nooit meer te vergeten, op een manier die bij jullie past.

De beste zorg, zonder extra kosten

Kraamzorg Another Miracle is aangesloten bij de Coöperatie Kraamzorggroep. Dit is een landelijke groep met ZZP'ers en kleine kraamzorgorganisaties. Bij onverwachte drukte of ziekte ondersteunen wij elkaar zodat wij altijd de uren zorg kunnen geven waar het gezin recht op heeft. De coöperatie stelt hoge eisen aan hun leden. Zo zijn wij lid van BO kraamzorg (brancheorganisatie) en in het bezit van HKZ keurmerk. Daarnaast zijn alle kraamverzorgende bij Kraamzorg Another Miracle aangesloten bij het KCKZ (kenniscentrum kraamzorg), zo zorgen wij dat wij altijd up to date blijven en ons blijven bijscholen. Doordat wij aangesloten zijn bij de Coöperatie kraamzorggroep hebben wij ook alle contracten met alle zorgverzekeraars, zo kun je altijd zorg van ons ontvangen zonder extra kosten.
cirlce-am-purple
let our hands work miracles for you

Team Kraamzorg Another Miracle

anja-roobol

Anja Roobol

Mijn naam is Anja. Ik ben gediplomeerd kraamverzorgende sinds 2002, eigenaar van het mooie bedrijf Kraamzorg Another Miracle sinds 2009 en daarnaast moeder van een prachtige dochter en zoon. Alles rondom de zwangerschap, bevallingen en baby’s inspireert mij en wat heb ik een voorrecht dat ik als kraamverzorgende een gezin mag ondersteunen in een hele belangrijke tijd van hun leven. Anderen omschrijven mijn karakter als inlevend, flexibel en spontaan. Ik kan uren kletsen over mijn vak en tips en adviezen geven, maar rust in het gezin en vertrouwen vind ik ook heel belangrijk.
jessica

Jessica van Halderen

Mijn naam is Jessica. Ik ben geboren in 1977 en moeder van een knappe zoon. Ik heb jaren bij een juwelier gewerkt en vervolgens in de catering, totdat ik mezelf heb laten omscholen tot kraamverzorgende. Het zorgen voor gezinnen en de verschillende gezinssituaties vind ik geweldig. Zo is elke dag weer anders en mijn werk nooit eentonig. Bij Kraamzorg Another Miracle zijn wij een hecht team en krijg ik de mogelijkheid om mijzelf verder te ontplooien. Het kleinschalige en kijken naar de wensen van het gezin, spreken mij enorm aan. In mijn vrije tijd verblijf ik het liefst in de sneeuw: wintersportvakanties zijn bij ons favoriet.
priscilla

Priscilla Monteiro

Mijn naam is Priscilla. Ik ben 30 jaar en woon samen met mijn lieve man en zoon van bijna 4 jaar. Als kraamverzorgende bij Another Miracle vind ik het belangrijk om liefdevolle zorg te geven en te zorgen voor een goede start van het kersverse gezin. We werken in een klein team en dit vind ik prettig omdat ik meer betrokken ben bij de cliënten. Het maakt mijn werk persoonlijker en ik kan meer inspelen op de behoefte van een gezin. Ik vind het heel bijzonder om deel uit te mogen maken van zo’n belangrijke periode en om het complete gezin te betrekken. Geen dag en gezin is hetzelfde een dat maakt mijn werk juist zo leuk. In mijn vrije tijd houd ik van lezen, fietsen, koken, reizen en tijd doorbrengen met mijn gezin.
claire

Claire Maat

Mijn naam is Claire. Geboren in 1977 en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik ben moeder van 3 geweldige kinderen van 9, 13 en 16 jaar. Ik ben mijn loopbaan begonnen als kraamverzorgster en ben er vervolgens 13 jaar tussenuit geweest als screenster bij het JGZ. Inmiddels ben ik weer terug in het vak. Ik vind het zo bijzonder om deel uit te mogen maken van deze bijzondere tijd in het leven van een gezin. Ik vind het belangrijk om persoonlijke en liefdevolle zorg te bieden, het gezin écht te betrekken en dingen te leren in de zorg rondom hun kindje. In mijn vrije tijd wandel ik graag langs het strand met mijn hond, ik kook en bak graag en kijk uit naar actieve vakanties met mijn gezin.