Nadat je je hebt aangemeld begint mijn zorg gelijk. Met al je vragen kun je altijd bij mij terecht. Rond de dertigste week van je zwangerschap neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen voor het intakegesprek. Bij een eerste kindje of bij bijzondere omstandigheden vindt het intakegesprek bij jullie thuis, bij een volgend kindje kan dit ook telefonisch gebeuren.

Wensen

Wij bespreken al jullie wensen tijdens het intakegesprek. Elk gezin is anders en zo kan ik jullie persoonlijke wensen goed afstemmen. Zo kan ik ook vragen beantwoorden als:
  • Wat kun je verwachten van mij als kraamverzorgende?
  • Hoeveel uren kraamzorg krijg ik?
  • Wat is een rommelmelding?
  • Wanneer starten we de zorg?
  • Ik ga borstvoeding of flesvoeding geven, wat heb ik nodig en hoe kan ik mij hierop voorbereiden?

Kraamdossier

Tijdens het intakegesprek overhandig ik meteen het kraamdossier, hier noteer ik onder andere afspraken en controles en observaties van moeder en kind. Dit is ook meteen een leuk dossier om te bewaren en later nog eens in te kijken. Bij een telefonische intake nemen we het kraamdossier mee wanneer de zorg gaat starten.

Weet je al hoe je je baby gaat voeden? Kraamzorg Another Miracle kan je helpen met het maken van een keuze. We geven je alle informatie over de voor- en nadelen van borst- en flesvoeding. Welke keuze je ook maakt, het is jouw keuze en die is altijd goed. Wij zullen je hier altijd goed bij begeleiden. Kraamzorg Another Miracle is goed geschoold in het begeleiden van borstvoeding. Jaarlijks worden we opnieuw bijgeschoold en op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen. Ook werken we nauw samen met lactatiekundigen in de regio die gespecialiseerd zijn in de borstvoeding.
cirlce-am-purple
let my hands work miracles for you

Vragen

Heb je vragen over je zwangerschap, de kraamtijd of andere zaken? Deze kunnen we tijdens het intakegesprek beantwoorden, maar neem vooral contact op met ons voor al je vragen gedurende je hele zwangerschap.