Nadat je je hebt aangemeld begint onze zorg met een intakegesprek. Rond de dertigste week van je zwangerschap nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen voor het intakegesprek. Bij een eerste kindje of bij bijzondere omstandigheden vindt het intakegesprek bij jullie thuis, bij een volgend kindje kan dit ook telefonisch gebeuren.

Wensen

We bespreken al jouw wensen tijdens het intakegesprek. Elk gezin is anders en zo kunnen we jullie persoonlijke wensen goed afstemmen. Zo zullen we ook vragen beantwoorden als:
  • Wat kun je verwachten van je kraamverzorgende?
  • Hoeveel uren kraamzorg krijg ik?
  • Wat is een rommelmelding?
  • Wanneer kan ik de kraamverzorgende verwachten?
  • Ik ga borstvoeding of flesvoeding geven, wat heb ik nodig en hoe kan ik mij hierop voorbereiden?

Kraamdossier

Tijdens het intakegesprek overhandigen wij meteen het kraamdossier, hier noteren we onder andere afspraken en controles en observaties van moeder en kind. Dit is ook meteen een leuk dossier om te bewaren en later nog eens in te kijken. Bij een telefonische intake nemen we het kraamdossier mee wanneer de zorg gaat starten.
cirlce-am-purple
let our hands work miracles for you

Vragen

Heb je vragen over je zwangerschap, de kraamtijd of andere zaken? Deze kunnen we tijdens het intakegesprek beantwoorden, maar neem vooral contact op met ons voor al je vragen gedurende je hele zwangerschap.